Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: wok- groenten met een kaas-pureetaartje en varkenshaasje
PT30M
Dagschotel: wok- groenten met een kaas-pureetaartje en varkenshaasje
Gewokte groenten met puree en kaas vergezeld van varkenshaasje
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: wok- groenten met een kaas-pureetaartje en varkenshaasje te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken pureren kruiden met peper, fleur de sel en muskaatnoot meng de kaas en een beetje olijfolie eronder. Deze in een uiststeekvorm ingesmeerd met boter zet onder de grill. Varkenshaasje goed kruiden en rosé aanbakken. Paprika's in blokjes snijden, sjalotjes in ringen snijden, champignons in kwartjes snijden de look uitgeperst onder de groenten mengen evenzeer de kool en sojascheuten deze zeer goed kruiden. Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: