Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: opgebakken zalm op een bedje van groenten en puree
PT30M
Dagschotel: opgebakken zalm op een bedje van groenten en puree
Een poespas van groenten altijd heerlijk met een stukje zalm.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: opgebakken zalm op een bedje van groenten en puree te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken, deze pureren, kruiden met peper, zout, muskaatnoot en een scheutje olijfolie eronder mengen. Zalm in stukken snijden deze goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan. Groenten: paprika's in blokjes snijden, ajuin in ringen snijden de sluimererwten in twee snijden. Wok deze samen met de sojascheuten gekruid knapperrig op. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met de gijze garnalen en gemalen tricolore peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.