KookJij

Dagschotel: opgebakken zalm op een bedje van groenten en puree

Een poespas van groenten altijd heerlijk met een stukje zalm.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: opgebakken zalm op een bedje van groenten en puree te bereiden

  1. Aardappelen beetgaar koken, deze pureren, kruiden met peper, zout, muskaatnoot en een scheutje olijfolie eronder mengen. Zalm in stukken snijden deze goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan. Groenten: paprika's in blokjes snijden, ajuin in ringen snijden de sluimererwten in twee snijden. Wok deze samen met de sojascheuten gekruid knapperrig op. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met de gijze garnalen en gemalen tricolore peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst