Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel : laat de zon in je hart
PT40M
Dagschotel : laat de zon in je hart
Bladerdeeg gebakjes gevuld met vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel : laat de zon in je hart te bereiden
- Wortelen in fijne staafjes snijden. Porei in ringen snijden. Sluimererwten grof snijden. Deze aanstoven in boter en kruiden.
- Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze kruiden voeg de kaas toe. Kabeljauw in blokjes snijden de zalm in sliertjes snijden de rucola iets fijner snijden deze bij de saus voegen.
- Aardappelen beetgaar koken, afgieten pureren en kruiden.
- Bladerdeeg gebakjes even onder de grill opwarmen.
- Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: