Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: aspergerolletjes met een kaassausje vergezeld van puree
PT40M
Dagschotel: aspergerolletjes met een kaassausje vergezeld van puree
Voor de verandering geen witloof maar asperges.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: aspergerolletjes met een kaassausje vergezeld van puree te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken deze afgieten kruiden met peper, zout voeg de eierdooier toe en pureer. Neem een ijstang en maak mooie bolletjes zet deze in een beboterde vuurvaste schaal. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk voeg een deel kaas en tomatenblokjes toe en kruid goed naar smaak met peper, zout en muskaatnoot. De asperges omwentelen met de parmaham deze evenzeer in een vuurvaste beboterde schotel leggen. een deel van de saus eroverheen en bestrooien met de kaas en chapelure. Puree en de aspergesrolletjes +/- 10 min in een voorverwarmde oven zetten. Serveer alles zeer warm op bord en geef er nog wat saus bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Het heeft ook wel z’n charme, dat je soms moet wachten op lekkernijen ;-)