Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Ierse filet pur met asperges, puree vergezeld van een zacht sausje
PT45M
Dagschotel: Ierse filet pur met asperges, puree vergezeld van een zacht sausje
Een dagschotel met heerlijke asperges.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Ierse filet pur met asperges, puree vergezeld van een zacht sausje te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren deze kruiden met peper/ zout/ kuruma en muskaatnoot voeg en klontje boter toe en het ei dit goed onder elkaar mengen samen met de tomatenblokjes. Filet pur gekruid rosé aanbakken. Asperges schillen deze kruiden en beetgaar steamen. Warm de bouillon op en voeg de goede boter toe kruid goed af met peper indien nodig bijbinden. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: