Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: puree met een sausje vergezeld met visjes uit de zee
PT30M
Dagschotel: puree met een sausje vergezeld met visjes uit de zee
Deze dagschotel kan je natuurlijk met alle soorten vis bereiden.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: puree met een sausje vergezeld met visjes uit de zee te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren voeg de melk het ei en kruiden toe. Pompoenblokjes opstoven in een beetje boter en voeg de erwtjes toe. Spatel de groenten onder de puree. Voor de saus: sjalotje en look zeer fijn snijden deze opstoven in een beetje boter voeg de fijn gehakte peterselie toe en de visbouillon. Saus bijbinden. De vis kruiden en met bloem bestuiven eneens de clams bak deze in boter gaar aan. Serveer alles op bord en kruid met gemalen tricolore peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.