Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Halloween surprise
PT35M
Dagschotel: Halloween surprise
Kabeljauw vergezeld de halloween-feesten
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Halloween surprise te bereiden
- Bereiding voor de groenten: look zeer fijn snijden, venkel in blokjes snijden de sjalotjes in fijne ringen snijden.
- Stoof deze ingredienteneven aan in een beetje boter, voeg de pompoenblokjes en de tomaat in kwartjes gesneden toe. Kruid goed naar smaak.
- Voeg de room toe, brie in kleine blokjes gesneden. Laat even op een zacht vuur goed opwarmen tot de kaas gesmolten is.
- Bereiding voor de aardappelen: aardappelen beetgaar koken.
- De pompoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalot aanstoven deze kruiden en de gehakte peterselie toevoegen.
- Aardappelen pureren deze kruiden en het verse ei toevoegen.
- Spatel de groenten onder de puree en voeg een scheut olijfolie toe.
- De kabeljauwhaasjes goed kruiden en deze gaar steamen. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.