KookJij

Dagschotel: Halloween surprise

Kabeljauw vergezeld de halloween-feesten
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Halloween surprise te bereiden

  1. Bereiding  voor de groenten: look zeer fijn snijden, venkel in blokjes snijden de sjalotjes in fijne ringen snijden.
  2. Stoof deze ingredienteneven aan in een beetje boter, voeg de pompoenblokjes en de tomaat in kwartjes gesneden toe. Kruid goed naar smaak.
  3. Voeg de room toe, brie in kleine blokjes gesneden. Laat even op een zacht vuur goed opwarmen tot de kaas gesmolten is.
  4. Bereiding voor de aardappelen: aardappelen beetgaar koken.
  5. De pompoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalot aanstoven deze kruiden en de gehakte peterselie toevoegen.
  6. Aardappelen pureren deze kruiden en het verse ei toevoegen.
  7. Spatel de groenten onder de puree en voeg een scheut olijfolie toe.
  8. De kabeljauwhaasjes goed kruiden en deze gaar steamen. Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst