Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis
PT30M
Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis
Een heerlijk dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis te bereiden
Ajuin en look fijn snijden.
Spruiten halveren.
Vis kruiden en in bloem wentelen.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en deze pureren en kruiden en een beetje olijfolie eronder mengen.
Groenten beetgaar aanstoven in een beetje olijfolie.
Schil de peterseliewortels en snij deze in blokjes. Kook ze in licht gezouten water +/- 15 min. Giet af en pureer, voeg de room, peper, zout en muskaatnoot toe.
Neem een uitsteekvorm, insmeren met boter en vul deze met aardappelpuree, groenten en opnieuw puree eindig met groenten. Zet deze even onder de grill om warm te houden.
Vis gaar aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord.
Spruiten halveren.
Vis kruiden en in bloem wentelen.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en deze pureren en kruiden en een beetje olijfolie eronder mengen.
Groenten beetgaar aanstoven in een beetje olijfolie.
Schil de peterseliewortels en snij deze in blokjes. Kook ze in licht gezouten water +/- 15 min. Giet af en pureer, voeg de room, peper, zout en muskaatnoot toe.
Neem een uitsteekvorm, insmeren met boter en vul deze met aardappelpuree, groenten en opnieuw puree eindig met groenten. Zet deze even onder de grill om warm te houden.
Vis gaar aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord.