Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met spruiten
PT20M
Aardappelpuree met spruiten
Spruitjes ook heerlijk bij aardappelpuree.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met spruiten te bereiden
- Aardappelen in vier snijden deze in licht gezouten water beetgaar koken. Spruiten in vier snijden, ajuin fijn snijden evenzeer de look. Stoof deze gaar aan in een beetje boter goed kruiden, doe in een maatbeker voeg de room toe en mix tot een gladde massa. Aardappelen pureren de spruitenmoes toevoegen samen met het klontje goede boter goed onder elkaar mengen even proeven indien nodig bijkruiden. Neem een vuurvaste schotel beboter deze en vul met de aardappelpuree verdeel de kaas in reepjes gesneden erover. Bestrooi met een beetje chapelure en zet onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.