Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree voor pasen onder de grill
PT30M
Aardappelpuree voor pasen onder de grill
Feestelijke aardappelpuree voor pasen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree voor pasen onder de grill te bereiden
- Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water en giet af.
- Wortel fijn snijden eveneens de sjalot en venkel, stoof deze aan in boter en voeg kruiden toe en het uitgeperste teentje look.
- Pureer de aardappelen en voeg groenten en kaas toe indien nodig bijkruiden. Meng alles goed onder elkaar met het scheutje room.
- Neem een vuurvaste beboterde schotel de groenten puree erin een paar klontjes boter erover en chapelure. Deze onder de grill voor een mooi korstje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.