Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met lente groenten onder de grill
PT25M
Aardappelpuree met lente groenten onder de grill
Een heerlijk aardappelpuree met lente groenten onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met lente groenten onder de grill te bereiden
Aardappelen met een beetje kurkuma in ruim water beetgaar koken.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Lente ajuintje in fijne ringen snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid met een beetje oregano.
Aardappelen pureren kruiden met peper en muskaatnoot voeg een scheutje olijfolie toe.
Meng de groenten en in stukjes gesneden Bavaria Blu onder de puree.
Doe de puree in een beboterde vuurvaste schotel een beetje vloeibare boter en chapelure erover en zet onder de grill.
Serveer zeer warm.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Lente ajuintje in fijne ringen snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid met een beetje oregano.
Aardappelen pureren kruiden met peper en muskaatnoot voeg een scheutje olijfolie toe.
Meng de groenten en in stukjes gesneden Bavaria Blu onder de puree.
Doe de puree in een beboterde vuurvaste schotel een beetje vloeibare boter en chapelure erover en zet onder de grill.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.