Recept
« Terug naar recepten
Omelet puur natuur
PT30M
Omelet puur natuur
Een heerlijk omelet puur natuur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet puur natuur te bereiden
Eitjes los kloppen met de room en kruiden.
Aardappelen in schijven snijden en beet gaar koken in licht gezouten water.
Courgette in schijven snijden.
Paprika in ringen snijden.
Ajuin halveren en in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Groenten even aanstoven in een beetje boter.
Neem een pan doe er een klontje boter in en laat goed opwarmen, voeg de losgeklopte eikes erin en laat even stollen tot de eimassa loskomt.
Verdeel de aardappelschijfjes erop evenzeer de groenten.
Bestrooi rijkelijk met de kaas en zet de pan zonder steel onder de grill.
Laat deze eimassa rustig stollen.
Serveer zeer warm met overheerlijk zelf gebakken brood.
Aardappelen in schijven snijden en beet gaar koken in licht gezouten water.
Courgette in schijven snijden.
Paprika in ringen snijden.
Ajuin halveren en in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Groenten even aanstoven in een beetje boter.
Neem een pan doe er een klontje boter in en laat goed opwarmen, voeg de losgeklopte eikes erin en laat even stollen tot de eimassa loskomt.
Verdeel de aardappelschijfjes erop evenzeer de groenten.
Bestrooi rijkelijk met de kaas en zet de pan zonder steel onder de grill.
Laat deze eimassa rustig stollen.
Serveer zeer warm met overheerlijk zelf gebakken brood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: