Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: witloof met een sausje apart en natuuraardappelen
PT30M
Dagschotel: witloof met een sausje apart en natuuraardappelen
Een dagschotel voor witloof liefhebbers.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: witloof met een sausje apart en natuuraardappelen te bereiden
- Witloof beetgaar steamen, aardappelen in vier snijden en gaar koken in licht gezouten water. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk voeg de blokjes spek, fijn gesneden badpeterselie en salami toe kruiden naar smaak. Serveer op bord zeer warm en werk af met tomaat concassé en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.