Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: witloof met natuuraardappelen in een boursin-sausje en gerookte spekblokjes
PT30M
Dagschotel: witloof met natuuraardappelen in een boursin-sausje en gerookte spekblokjes
Witloof een heerlijke groente je kan er mee experimenteren zowel warm als koud.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: witloof met natuuraardappelen in een boursin-sausje en gerookte spekblokjes te bereiden
- Aardappelen in schillen deze in blokjes snijden, wassen en beetgaar koken in licht gezouten water. 4 pijlen witloof gaar steamen deze goed kruiden. De andere pijl witloof fijn snijden deze samen met het gerooktspek opbakken voeg de melk toe en de boursin goed roeren indien nodig bijkruiden. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Tanja Hermens zegt:
Hilde Dumont zegt: