Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: opgebakken aardappelen met zalm op een bedje van porei in een romig sausje
PT30M
Dagschotel: opgebakken aardappelen met zalm op een bedje van porei in een romig sausje
Een alledaagse dagschotel.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: opgebakken aardappelen met zalm op een bedje van porei in een romig sausje te bereiden
- Aardappelen schillen in blokjes snijden, wassen en beetgaar koken in licht gezouten water. Porei in grove stukken snijden deze beetgaar gekruid aanstoven in boter roer er de kaas onder. Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aanbakken. Zalm kruiden en in bloem wentelen deze gaar aanbakken. Aardappelen met een beetje boter goud bruin bakken. Serveer alles zeer warm en garneer af met de verse bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Dat zegt genoeg zeker?
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: