KookJij

Dagschotel: voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen

Voetselder of ook bleekselder genoemd.
Recept van:
Bereidingstijd: 47 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen te bereiden

  1. Kalkoen steaks droog deppen deze paneren met de losgeklopte eikes, kruiden en chapelure. Bak deze gaar aan in boter.
  2. Voetselder +/- 20 min gaar steamen deze moeten beetgaar zijn.
  3. Aardappelen in vier snijden en deze in licht gezouten water beetgaar koken.
  4. Room opwarmen en de kaas eronder mengen.
  5. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met verse bieslook en gemalen peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Bep, voetselder is het binnenste van de witte selder. Chapelure is paneermeel, hopelijk ben je verder geholpen. Vriendelijke Kookjij groetjes Hilde
bep de zwart

bep de zwart zegt:
hoi,mijn vraag is...wat is voetselder,is dat het zelfde als een stengel selderie?
en wat is chapelure?

alvast bedankt