Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen
PT47M
Dagschotel: voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen
Voetselder of ook bleekselder genoemd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
47 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: voetselder met een romig sausje, kalkoenburger met natuuraardappelen te bereiden
- Kalkoen steaks droog deppen deze paneren met de losgeklopte eikes, kruiden en chapelure. Bak deze gaar aan in boter.
- Voetselder +/- 20 min gaar steamen deze moeten beetgaar zijn.
- Aardappelen in vier snijden en deze in licht gezouten water beetgaar koken.
- Room opwarmen en de kaas eronder mengen.
- Serveer alles zeer warm op bord en werk af met verse bieslook en gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: