Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: spruitjes in een kaassausje met natuuraardappelen en vleesbroodje
PT40M
Dagschotel: spruitjes in een kaassausje met natuuraardappelen en vleesbroodje
Een eenvoudige dagschotel van de chef.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: spruitjes in een kaassausje met natuuraardappelen en vleesbroodje te bereiden
- Aardappelen in licht gezouten water beetgaar koken. Meng het gehakt met oregano, peper, zeezout, ei en chapelure maak er een broodje van en bak deze gaar aan in boter. Spruiten in kokend water beetgaar koken. Ajuin fijn snijden deze in boter glazig aanstoven voeg de room en kaas toe als laatste de spruiten toevoegen en verder op smaak brengen met muskaatnoot en peper. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.