Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: spitskool met gehaktbroodje, natuuraardappelen en een ontbijtspeksausje
PT30M
Dagschotel: spitskool met gehaktbroodje, natuuraardappelen en een ontbijtspeksausje
Een beetje gehakt over een beetje spitskool over en enkele schijfjes ontbijtspek.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: spitskool met gehaktbroodje, natuuraardappelen en een ontbijtspeksausje te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Spitskool gaar steamen deze kruiden met peper, zout en muskaatnoot. Gehakt mengen met de kruiden, mosterd en chapelure maak er een broodje van bak deze gaar aan. Ontbijtspek aanbakken zonder vetstoffen voeg de fijn gesneden ajuin en look toe even goed opbakken. Bouillon toevoegen en even laten inkoken indien nodig bijbinden. Serveer alles zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Nadine zegt:
https://www.kookjij.nl/recepten/spitskool-met-komijnzaad-en-gerookte-spekreepjes
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: