Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gevuld gehaktbroodje met groenten en natuur aardappelen
PT40M
Dagschotel: gevuld gehaktbroodje met groenten en natuur aardappelen
Gehaktbroodje gevuld met een zachte kaas van Philadelphia komkommer & feta
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gevuld gehaktbroodje met groenten en natuur aardappelen te bereiden
Gehakt mengen met eike, chapelure, mosterd en kruiden, verdeel deze in twee delen en duw plat.
Verdeel op elk stuk gehakt de kaas en vouw dicht. Bak deze in een beboterde vuurvaste schotel in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 30 min.
De in blokjes gesneden aardappelen beetgaar koken.
Chineese kool zeer fijn snijden, deze even opwokken samen met de grof gehakte rucola, fijn gesneden look en tomaatjes in vier gesneden. Deze evenzeer kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Verdeel op elk stuk gehakt de kaas en vouw dicht. Bak deze in een beboterde vuurvaste schotel in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 30 min.
De in blokjes gesneden aardappelen beetgaar koken.
Chineese kool zeer fijn snijden, deze even opwokken samen met de grof gehakte rucola, fijn gesneden look en tomaatjes in vier gesneden. Deze evenzeer kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: