Recept
« Terug naar recepten
Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree
PT40M
Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree
Paasbest gerechtje
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke,Elmo, Blondy & Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken. Vis kruiden en gaar steamen. Voor de saus maak een roux van de boter,bloem, visbouillon en room deze indien nodig bijkruiden. De gepelde scampi's samen met de venusschelpen in de saus doen en op een zachtvuur laten pruttelen. Porei in ringen snijden deze beetgaar stoven en evenzeer kruiden. Pureer de aardappelen de boter en het ei er goed onder mengen en kruiden. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.