Recept
« Terug naar recepten
Pastagerecht in een heerlijk sausje met vis en groenten
PT40M
Pastagerecht in een heerlijk sausje met vis en groenten
Een pasta gerecht met vis, groenten en een heerlijk sausje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastagerecht in een heerlijk sausje met vis en groenten te bereiden
- Vis kruiden met peper, fleur de sel en dille wentel deze in bloem.
- Scampi's pellen en ontdoen van darmkanaal.
- 1 sjalotje in reepjes snijden de andere grof snijden, 50 gr butternut in blokjes snijden de andere 50 gr in fijne reepjes snijden. Rucola grof snijden.
- Pasta beetgaar koken met een soeplepel visbouillon pasta.
- Spekblokjes zonder vetstoffen aanbakken voeg de grof gesneden sjalot toe, butternut in blokjes, en +/- 75 gr sojascheuten. Voeg room en kaas toe evenzeer een soeplepel visbouillonpasta laat op een zacht vuur sudderen indien nodig bij kruiden. Voor het opdienen de helft van de rucola toevoegen.
- Bak de scampi's samen met de clams even aan in een beetje olijfolie deze kruiden met peper, fleur de sel en dille, houd even aan de kant. Bak in dezelfde pan de kabeljauwhaasjes krokant aan,
- De in reepjes gesneden butternut, sjalot, 75 gr sojascheuten en rucola even kort opwokken evenzeer naar smaak kruiden.
- Serveer de groentensaus op bord vervolgens de spaghetti erop dresseer de vis en opgewokte groenten erboven op. Werk rondom af met de scampi's en clams.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten;
Anna Koudys zegt: