Recept
« Terug naar recepten
Pasta met visjes uit de zee en gewokte groenten
PT40M
Pasta met visjes uit de zee en gewokte groenten
Een gerechtje voor de liefhebbers.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo, Blondy & Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met visjes uit de zee en gewokte groenten te bereiden
- Zeekraal goed wassen onder stromend water, laten uitlekken. Wortel in fijne staafjes snijden, champignons in schijven snijden, ajuin fijn snijden de paprika's in halve ringen snijden. Wok de groenten met olijfolie beetgaar deze goed kruiden met de kruiden. Voor de saus visfond opwarmen de room toevoegen en evenzeer kruiden laat even inkoken, voeg de zalm in blokjes gesneden toe evenzeer de gepelde scampi's zet het vuur lager en laat de vis rustig garen. De venusschelpen samen met de clams in de witte wijn en een scheut olijfolie even opwokken tot ze open zijn. Voeg de pasta bij de groenten en warm zeer goed op. Dresseer alles zeer warm op bord en laat het smaken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten volg de pijltjes.