Recept
« Terug naar recepten
Koolvisruggen op een bedje van groenten
PT30M
Koolvisruggen op een bedje van groenten
Een heerlijk koolvisruggen op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvisruggen op een bedje van groenten te bereiden
Bak de vis gekruid met viskruiden gaar in een beetje boter en olijfolie. De kaasjes even onder de grill .
Stoof alle groenten samen met de aardappelen beetgaar en kruid met mierikswortel pasta , dille en bieslook.
Voeg de room en gorgonzola toe zachtjes omroeren.
Serveer warm op bord en ganeer af .
Stoof alle groenten samen met de aardappelen beetgaar en kruid met mierikswortel pasta , dille en bieslook.
Voeg de room en gorgonzola toe zachtjes omroeren.
Serveer warm op bord en ganeer af .