Recept
« Terug naar recepten
Scampi's met puree op een bedje van wok groenten
PT30M
Scampi's met puree op een bedje van wok groenten
Een heerlijk scampi's met puree op een bedje van wok groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scampi's met puree op een bedje van wok groenten te bereiden
Aardappelen gaar koken in licht gezouten water afgieten, pureren en kruiden met pezo, viskruiden een scheut room en olijfolie toevoegen. Neem een ronde uitsteekvorm of dresseerring, vul deze met de puree en houd warm in de oven.
Bak de scampi's gekruid aan in olijfolie.
Zeekraal goed afspoelen en laten uitlekken .
Groenten beetgaar opwokken en evenzeer kruiden.
Dresseer de groenten in het midden van het bord puree erboven op en verwijder de dresseerring. Scampi's er rond en werk af met rucola en dressing en peper.
Serveer zeer warm.
Bak de scampi's gekruid aan in olijfolie.
Zeekraal goed afspoelen en laten uitlekken .
Groenten beetgaar opwokken en evenzeer kruiden.
Dresseer de groenten in het midden van het bord puree erboven op en verwijder de dresseerring. Scampi's er rond en werk af met rucola en dressing en peper.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Pezo = peper & zout