Recept
« Terug naar recepten
Wokschotel lente in het land
PT25M
Wokschotel lente in het land
Lente in het land een kleurrijk bord.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wokschotel lente in het land te bereiden
- Paprika in blokjes snijden, porei in ringen snijden, wortel in fijne halve ringen snijden de sjalotjes fijn snijden. Bloedappelsienen schillen snij het vruchtvlees langs de vliesjes eruit vang het vocht op van de appelsien. Kippenblokjes even aanbakken in boter. Neem een wokpan laat de olijfolie goed opwarmen groenten en kip in de pan goed kruiden naar smaak eveneens de honing toevoegen. Als laatste de appelsienpartjes toevoegen en het sap wok alles goed door elkaar. De eieren loskloppen kruiden met peper en zout bak deze gaar in de pan met een beetje boter. Rol het omeletje op en snij deze in ringen. Serveer alles zeer warm op bord. Hier werd wilde rijst bij geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: