Recept
« Terug naar recepten
Rode knorhaan
PT40M
Rode knorhaan
Een heerlijk rode knorhaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode knorhaan te bereiden
Kruid de vissen met peper en currypoeder wentel deze goed in bloem en bak in boter deze gaar . Wok de gesneden groenten beetgaar in olijfolie aan en kruid evenzeer met peper en curry poeder de grof gesneden teentjes look niet vergeten.
Aardappelen samen met grof gesneden courgette , wortel en teentje look gaar koken met een beetje zeezout .Deze pureren en kruiden met curry poeder muskaatnoot en peper een beetje boter erbij . De puree in een uitsteekvorm doen eerst goed insmeren met boter en even in de oven op 180 gr laat deze een 10 min goed warm worden .Serveer dit alles op bord en werk af .
Aardappelen samen met grof gesneden courgette , wortel en teentje look gaar koken met een beetje zeezout .Deze pureren en kruiden met curry poeder muskaatnoot en peper een beetje boter erbij . De puree in een uitsteekvorm doen eerst goed insmeren met boter en even in de oven op 180 gr laat deze een 10 min goed warm worden .Serveer dit alles op bord en werk af .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
De saus is te vinden op mijn recepten pagina : saus - een warm vissausje .