Recept
« Terug naar recepten
Pasta gerecht pittig gekruid
PT30M
Pasta gerecht pittig gekruid
Een heerlijk pasta gerecht pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta gerecht pittig gekruid te bereiden
Snijbonen grof snijden. Venkel in grove reepjes snijden. Paprika in blokjes snijden.
Ajuin grof snijden. Look in fijne ringen snijden. Pepers ontdoen van zaadjes en zeer fijn snijden.
Tomaat grof snijden.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kalkoen in reepjes snijden kruiden en gaar aanbakken.
Groenten aanstoven in een beetje boter, kruiden en de kaas eronder mengen.
Serveer zeer warm op bord.
Op het laatste moment een beetje erwten die nog in de frigo stonden even met de groenten mee opgewarmd, hier gaat niks verloren.
Ajuin grof snijden. Look in fijne ringen snijden. Pepers ontdoen van zaadjes en zeer fijn snijden.
Tomaat grof snijden.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kalkoen in reepjes snijden kruiden en gaar aanbakken.
Groenten aanstoven in een beetje boter, kruiden en de kaas eronder mengen.
Serveer zeer warm op bord.
Op het laatste moment een beetje erwten die nog in de frigo stonden even met de groenten mee opgewarmd, hier gaat niks verloren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Harry Löhr zegt:
Ja klopt, ik ben een echte peperkweker, het eerste wat in mij op kwam was Madame Jeanette, maar denk niet dat die er in zat gezien het spaanse pepers waren :)