KookJij

Pasta ovenschotel: macaroni met groenten en kalfsgehakt

Een heerlijk pasta ovenschotel: macaroni met groenten en kalfsgehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta ovenschotel: macaroni met groenten en kalfsgehakt te bereiden

Pasta beetgaar koken, afgieten.
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Ajuin in schijven snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Maak van de boter, bloem en melk een blanke roux en kruid naar smaak. Als laatste de boursin eronder roeren.
Gehakt los roeren en gaar aanbakken met een beetje boter.
Groenten onder de pasta mengen evenzeer het gehakt, deze in een vuurvaste beboterde schotel.
Verdeel de saus over het gerecht een beetje kaas erover en bestrooien met chapelure.
Zet in een voorverwarmde oven 200 gr en laat mooi kleuren.
Serveer de pasta zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst