Recept
« Terug naar recepten
Pasta ovenschotel
PT40M
Pasta ovenschotel
Een heerlijk herfstgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta ovenschotel te bereiden
- Wortelen in fijne reepjes snijden, ajuin in blokjes snijden deze even kort opstoven voeg op het laatste de erwten toe en kruiden. Kippenblokjes samen met de spekblokjes gekruid even aanbakken. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk voeg de gemalen kaas toe deze evenzeer kruiden. Pasta bijna beetgaar koken, afgieten. Roer de groenten en vlees onder de pasta neem een vuurvaste schotel beboter deze en vul met de pastamengeling. Giet de kaassaus erover strooi er de chapelure over en een beetje boter. Racletkaas in stukjes ssnijden en deze over de ovenschotel verdelen. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 180 gr laat verder garen +/- 20 min. Serveer zeer warm met vers gebakken brood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: