Recept
« Terug naar recepten
Pasta: kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni
PT30M
Pasta: kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni
Simpel en vlug klaar gerechtje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: kippenreepjes in een spinazie-sausje vergezeld van macaroni te bereiden
- Macaroni beetgaar koken in licht gezouten water. Kippenreepjes gekruid krokant aanbakken in een beetje boter. Spinazie met room goed opwarmen en kruiden deze onder de de kippenreepjes mengen. Neem een vuurvaste schotel bedek de bodem met de mengeling van kip en spinazie vervolgens de macaroni erover en eindigen met de mengeling kip-spinazie. Bestrooi rijkelijk met kaas en chapelure een beetje boter erover. Zet even onder de grill tot de kaas goudbruin is verkleurd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Erwin Elens zegt: