Recept
« Terug naar recepten
Pasta ovenschotel met kippen reepjes en spinazie
PT40M
Pasta ovenschotel met kippen reepjes en spinazie
Macaroni met een romig spinazie sausje verwend met heerlijke kaas en kippen reepjes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta ovenschotel met kippen reepjes en spinazie te bereiden
- Macaroni beetgaar koken met een kippenbouillonblokje en olijfolie.
- Kippenreepjes even aanbakken voeg de spinazie toe en room kruid naar smaak met de kippenkruiden. Roer er de Philadelphia kaas eronder.
- Neem een vuurvaste schotel deze insmeren met boter, macaroni in de schaal verdeel de spinaziesaus erover. Bestrooi rijkelijk met kaas een beetje chapelure erover en enkele klontjes boter.
- Zet de schaal onder de grill en laat goudbruin kleuren.
- Serveer zeer warm met heerlijke gebakken meergranen broodjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Chapelure is de Belgische benaming voor paneermeel.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
tineke zegt: