Recept
« Terug naar recepten
Pasta met balletjes en spruiten
PT20M
Pasta met balletjes en spruiten
Pasta op een andere manier gepresteerd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met balletjes en spruiten te bereiden
- Gehakt mengen met het paneermeel, ei en kippenkruiden maak er balletjes van bak deze gaar aan in boter. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Spruiten beetgaar steamen deze kruiden met peper, zout en muskaatnoot. Room samen met de kruidenkaas goed opwarmen indien nodig bijbinden. Serveer de pasta in het midden van het bord dresseer de spruiten en balletjes errond serveer de kaassaus erover. Werk af met gemalen kaas naar keuze en fijn gehakte peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: