Recept
« Terug naar recepten
Groenten & vlees in een romig sausje
PT30M
Groenten & vlees in een romig sausje
Een heerlijke combinatie van spruitjes en vlees in een romig sausje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten & vlees in een romig sausje te bereiden
- Spruitjes, de buitentenste blaadjes verwijderen kook deze in heet lichtgezouten water beetgaar.
- Gehakt mengen met het ei, chapelure en kruiden rol er balletjes van bak deze gaar in een beetje boter.
- Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk
- De kruidenkaas toevoegen.
- Voeg de balletjes en spruiten bij de saus.
- Serveer met natuuraardappelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 26 november 2014