Recept
« Terug naar recepten
Pasta: spirelli met spinazie, gerookte spekblokjes en een spiegeleike vers van de pers
PT30M
Pasta: spirelli met spinazie, gerookte spekblokjes en een spiegeleike vers van de pers
Een doodgewoon kleurrijk pastagerecht
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: spirelli met spinazie, gerookte spekblokjes en een spiegeleike vers van de pers te bereiden
- Pasta beetgaar koken in de groentenbouillon. Spinazie grof snijden en deze opwokken in een beetje olijfolie kruiden met peper en muskaatnoot de provencaalse kruiden en room toevoegen. Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aanbakken. In de pan van de spekblokjes de eikes bakken. Roer de spinazie onder de pasta. Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 16 september 2015