Recept
« Terug naar recepten
Vis: cake van een visomeletje met pasta
PT40M
Vis: cake van een visomeletje met pasta
Wat je allemaal niet kan bereiden in een cakevorm proberen waard.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis: cake van een visomeletje met pasta te bereiden
- Klop de eieren met de room en kaas deze gekruid goed onder elkaar mengen. Ajuin en tomaat halveren en in stukjes snijden. De pasta bijna beetgaar koken. Scampi's pellen en darmkanaal verwijderen. Neem een cakevorm en besmeer deze in met boter. De pasta in de cakevorm vervolgens de groenten en de vis vervolgens de eimassa erover gieten. Zet deze in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat verder garen. Als de eieren gestold zijn is dit visomeletje klaar. Stort de viseiomelet voorzichtig op bord en garneer af met gehakte peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Een goede portie voor twee personen natuurlijk een beetje veel, de volgende dag werd dit omeletje koud geserveerd met heerlijk vers gebakken meergranenbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Ik laat het je weten, Hildeke ;-)
Hilde Dumont zegt: