KookJij

Vis: cake van een visomeletje met pasta

Wat je allemaal niet kan bereiden in een cakevorm proberen waard.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis: cake van een visomeletje met pasta te bereiden

  1. Klop de eieren met de room en kaas deze gekruid goed onder elkaar mengen. Ajuin en tomaat halveren en in stukjes snijden. De pasta bijna beetgaar koken. Scampi's pellen en darmkanaal verwijderen. Neem een cakevorm en besmeer deze in met boter. De pasta in de cakevorm vervolgens de groenten en de vis vervolgens de eimassa erover gieten. Zet deze in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat verder garen. Als de eieren gestold zijn is dit visomeletje klaar. Stort de viseiomelet voorzichtig op bord en garneer af met gehakte peterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Een goede portie voor twee personen natuurlijk een beetje veel, de volgende dag werd dit omeletje koud geserveerd met heerlijk vers gebakken meergranenbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Tof ben benieuwd wat je ervan vind ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Weer zo'n mooi gerechtje! Sla ik op, kan ik mooi maken in onze vakantie.
Ik laat het je weten, Hildeke ;-)