KookJij

Meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten

Een heerlijk meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten te bereiden

Bak de broodjes +/- 10 min in een voorverwarmde op 200 gr.
Kluts de eikes met de room en de fijn gesneden kruiden.
Sjalotjes zeer fijn snijden de look door de lookperser doen, deze bij de eimassa doen.
De tomaat in blokjes snijden.
Laat een beetje boter smelten in een pan en voeg al de ingrediënten toe.
Laat op een zacht vuur stollen.
Beleg de doorgesneden broodjes met het heerlijk eike serveer er de ijsberg, komkommer, tomaat en fijn gesneden ringen ajuin bij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Theo, eike vers van de pers is gewoon een vers ei van de kip ;-) Groetjes Hilde
Theo Berkemeier

Theo Berkemeier zegt:
Kan iemand mij vertellen wat een eike is? (Bij het intypen komen er al rode kringeltjes onder).