Recept
« Terug naar recepten
Meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten
PT20M
Meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten
Een heerlijk meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meergranen-broodjes belegd met eike vers van de pers en cruditeiten te bereiden
Bak de broodjes +/- 10 min in een voorverwarmde op 200 gr.
Kluts de eikes met de room en de fijn gesneden kruiden.
Sjalotjes zeer fijn snijden de look door de lookperser doen, deze bij de eimassa doen.
De tomaat in blokjes snijden.
Laat een beetje boter smelten in een pan en voeg al de ingrediënten toe.
Laat op een zacht vuur stollen.
Beleg de doorgesneden broodjes met het heerlijk eike serveer er de ijsberg, komkommer, tomaat en fijn gesneden ringen ajuin bij.
Kluts de eikes met de room en de fijn gesneden kruiden.
Sjalotjes zeer fijn snijden de look door de lookperser doen, deze bij de eimassa doen.
De tomaat in blokjes snijden.
Laat een beetje boter smelten in een pan en voeg al de ingrediënten toe.
Laat op een zacht vuur stollen.
Beleg de doorgesneden broodjes met het heerlijk eike serveer er de ijsberg, komkommer, tomaat en fijn gesneden ringen ajuin bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Theo Berkemeier zegt:
Hilde Dumont zegt: