Recept
« Terug naar recepten
Omelet goed gevuld
PT20M
Omelet goed gevuld
Overschotjes van groenten even opwerken in een omelet.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet goed gevuld te bereiden
- Eikes loskloppen met de room en kruiden met peper en zout. Tomaat halveren en in schijven snijden. Ajuin in zeer fijne ringen snijden. De aardappel in blokjes snijden de bloemkool in kleine roosjes verdelen. Stoof de ajuin samen met de tomaat even aan voeg de aardappel en bloemkool toe. Vervolgens de eimassa erover verdelen kruid een beetje met de oregano af laat even stollen. Zet de pan onder de grill en laat verder garen. Serveer er meergranenbrood bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.