Recept
« Terug naar recepten
Pasta: gevulde ravioli in een sausje met groenten
PT20M
Pasta: gevulde ravioli in een sausje met groenten
Verse ravioli gevuld met kaas.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: gevulde ravioli in een sausje met groenten te bereiden
- Ravioli een tien tal min in kokend water garen. Wortel halveren en in ringen snijden, ajuin in ringen snijden de bloemkool in kleinere roosjes verdelen. Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid naar smaak voeg de tomatencoulis toe en laat even verder pruttelen als laatste de tomaat in blokjes gesneden toevoegen eveneens de beetgare ravioli. Serveer zeer warm en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard Schaefers zegt:
In je beschrijving komt ajuin (ui) voor maar helaas niet in je ingrediëntenlijst.
Kleine aanvulling dus.
Hilde Dumont zegt: