Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: videe met broccolipuree op een bedje van groenten
PT40M
Dagschotel: videe met broccolipuree op een bedje van groenten
Koninginnehapje – Vol Au Vent – Videe als het gerechtje maar een naam heeft.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: videe met broccolipuree op een bedje van groenten te bereiden
- Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden deze beetgaar koken de laaste 5 tal min. de broccoli meekoken. Pureer en meng er de goede boter onder en kruid met peper, zout en muskaatnoot. Neem een spuitzak en spuitmondje vul deze met de puree, neem een vuurvaste schaal beboter deze en spuit van de puree mooie torentjes, houd warm in de oven. Wortel in blokjes snijden eveneens de tomaat stoof deze aan samen met het kippenbouillonblokje in een beetje boter samen met de roosjes broccoli en bloemkool beetgaar aan. Kippenblokjes gaar aanbakken in een beetje boter voeg de room, curry en kaas toe bind met de gemengde boter en bloem. De bladerdeeggebakjes opwarmen in de oven. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: