KookJij

Dagschotel: couscous met gewokte groenten, zalmfilet vergezeld van een kruidensausje

Zalm vers van de visboer we presenteren deze met verse groentjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: couscous met gewokte groenten, zalmfilet vergezeld van een kruidensausje te bereiden

  1. Zalmfilet kruiden met peper en zout wentel deze in bloem en bak deze gaar aan. Wortel in schijven snijden broccoli en bloemkool in kleinere roosjes verdelen wok deze beetgaar gekruid met de viskruiden beetgaar aan. Visbouillon even laten opkoken voeg de fijn gesneden dille toe roer er de couscous onder en laat deze zwellen. Room en melk goed opwarmen en de kruidenkaas toevoegen goed roeren. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Tanja, gewoon een uitsteekvorm nemen ;-) groetjes Hilde
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je Rien, laat het smaken groetjes van ons 3tjes ;-)
Tanja

Tanja zegt:
Dit lijkt me een heerlijk en gezond recept ( op die volle saus na ;-) ) Vraagje, hoe krijg je de couscous zo mooi in vorm?
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
Ziet er lekker uit Hilde !!!
Ga het zeker maken !

Groetjes en bedankt van ons drietjes !!!!