Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: couscous met gewokte groenten, zalmfilet vergezeld van een kruidensausje
PT25M
Dagschotel: couscous met gewokte groenten, zalmfilet vergezeld van een kruidensausje
Zalm vers van de visboer we presenteren deze met verse groentjes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: couscous met gewokte groenten, zalmfilet vergezeld van een kruidensausje te bereiden
- Zalmfilet kruiden met peper en zout wentel deze in bloem en bak deze gaar aan. Wortel in schijven snijden broccoli en bloemkool in kleinere roosjes verdelen wok deze beetgaar gekruid met de viskruiden beetgaar aan. Visbouillon even laten opkoken voeg de fijn gesneden dille toe roer er de couscous onder en laat deze zwellen. Room en melk goed opwarmen en de kruidenkaas toevoegen goed roeren. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja zegt:
rien zuiddam zegt:
Ga het zeker maken !
Groetjes en bedankt van ons drietjes !!!!
Hilde Dumont zegt: