KookJij

Dagschotel: zeewolf met groenten en pasta

Een heerlijk dagschotel: zeewolf met groenten en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: zeewolf met groenten en pasta te bereiden

Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Ajuin in blokjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Wortel halveren en in schijven snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Pasta beetgaar koken.
Zeewolf kruiden en in bloem wentelen deze gaar bakken in boter.
Groenten kruiden deze wokken in olijfolie als laatste de room, tomaat en pasta toevoegen.
Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Tom, inderdaad deze kruiden worden eveneens voor de groenten gebruikt.
Groetjes Hilde
Tom

Tom zegt:
De zeewolf kruiden, de kruiden voor de zeewolf zijn dat, currypoeder, citroenpeper, zeezout en bloem?

Ik hoor dit graag van u.
vrg Tom