Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: zeewolf met groenten en pasta
PT30M
Dagschotel: zeewolf met groenten en pasta
Een heerlijk dagschotel: zeewolf met groenten en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: zeewolf met groenten en pasta te bereiden
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Ajuin in blokjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Wortel halveren en in schijven snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Pasta beetgaar koken.
Zeewolf kruiden en in bloem wentelen deze gaar bakken in boter.
Groenten kruiden deze wokken in olijfolie als laatste de room, tomaat en pasta toevoegen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Ajuin in blokjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Wortel halveren en in schijven snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Pasta beetgaar koken.
Zeewolf kruiden en in bloem wentelen deze gaar bakken in boter.
Groenten kruiden deze wokken in olijfolie als laatste de room, tomaat en pasta toevoegen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt:
Groetjes Hilde