Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: trio van pasta met een groenten mengeling vergezeld van cordon bleu
PT30M
Dagschotel: trio van pasta met een groenten mengeling vergezeld van cordon bleu
Restantjes van pasta met heerlijke groenten en een stukje vlees.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: trio van pasta met een groenten mengeling vergezeld van cordon bleu te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Vlees gaar aanbakken in een beetje boter. Witloof grof snijden, wortel halveren en in halve ringen snijden. Ajuin halveren en eveneens in ringen snijden. De tomaten grof snijden.
- Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid naar smaak.
- Meng onder de pasta de room en de kaas. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.