Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch met verse kruiden in een pittig sausje
PT30M
Pasta vegetarisch met verse kruiden in een pittig sausje
Verse kruiden uit de tuin smaakt heerlijk bij alle gerechten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Bondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch met verse kruiden in een pittig sausje te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Tomaten in blokjes snijden, ajuin halveren en in ringen snijden. Bloemkool, broccoli in dikkere roosjes verdelen, wortel halveren en grof snijden. De hoeveelheid kruiden ieder zijn eigen smaak snij deze fijn. Groenten aanstoven met de kruiden in boter als laatste de tomaten toevoegen. Meng de saus onder de groenten en voeg de pasta toe. Serveer zeer warm met de kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.