Recept
« Terug naar recepten
Pasta macaroni vegetarisch
PT25M
Pasta macaroni vegetarisch
Eerste dag na de vakantie, ijskast natuurlijk leeg en in de diepvries zit ook niet veel meer. Verse spinazie van de zomer kon ik er nog terug vinden, in de kast nog een blik tomatenblokjes met basilicum. Pasta heb ik altijd wel in huis. We gaan dan maar voor een vegetarische pasta.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta macaroni vegetarisch te bereiden
- Kook de pasta beetgaar met een scheutje olijfolie en het blokje bouillon.
- Spinazie diepgevroren fijn snijden.
- Ajuin in blokjes snijden deze even in olijfolie aanbakken voeg de spinazie en tomatenblokjes toe. Uiteraard naar smaak kruiden.
- Giet de pasta af en meng de goentenmengeling eronder. Serveer zeer warm, degene die kaas in huis hebben zal dit gerecht nog beter smaken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: