Recept
« Terug naar recepten
Pasta: vegetarische tortellini
PT20M
Pasta: vegetarische tortellini
Verse gevulde pasta met een heerlijk sausje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: vegetarische tortellini te bereiden
- We starten met de saus: paprika's in blokjes snijden, ajuin zeer fijn snijden de tomaat in blokjes snijden. Stoof deze op in boter voeg de spinazieblokjes toe de tomatenblojes op sap en kruid goed naar smaak. De verse tortellini in licht gezouten kokend water +/- 7 min koken. Serveer de saus op bord verdeel de tortellini erover. Bestrooi rijkelijk met kaas een beetje vloeibare boter erover en een beetje chapelure. Zet onder de grill voor een goudgeel korstje .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: