Recept
« Terug naar recepten
Pasta: gevulde tortellini met kalkoenreepjes en groenten
PT30M
Pasta: gevulde tortellini met kalkoenreepjes en groenten
Een heerlijk pasta: gevulde tortellini met kalkoenreepjes en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: gevulde tortellini met kalkoenreepjes en groenten te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Kalkoenreepjes in boter gaar aanbakken.
Courgette in grove stukken snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Snoeptomaatjes even onder de grill.
Groenten samen met de olijven op wokken in olijfolie en kruiden voeg het vlees toe.
Warm alles goed op .
Serveer de pasta op bord in het midden de groenten mengeling met vlees, garneer af met de tomaatjes en kaas.
Kalkoenreepjes in boter gaar aanbakken.
Courgette in grove stukken snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Snoeptomaatjes even onder de grill.
Groenten samen met de olijven op wokken in olijfolie en kruiden voeg het vlees toe.
Warm alles goed op .
Serveer de pasta op bord in het midden de groenten mengeling met vlees, garneer af met de tomaatjes en kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.