Recept
« Terug naar recepten
Pasta: verse ravioli gevuld met spinazie in een romig tomaten-spinazie-sausje
PT30M
Pasta: verse ravioli gevuld met spinazie in een romig tomaten-spinazie-sausje
Verse ravioli met spinazie.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: verse ravioli gevuld met spinazie in een romig tomaten-spinazie-sausje te bereiden
- Stoof de fijn gesneden ajuin samen met de spinazie aan in een beetje boter. Tomatenblokjes, tomatenpuree toevoegen evenzeer de look zeer fijn gesneden. Kruid naar smaak en roer er de room onder. Laat op een middelmatig vuur pruttelen. Kook de ravioli in licht gezouten heet water beetgaar +/- 10min. Serveer zeer warm met de kaas en vers gebakken meergranenbroodjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Dank u! :-)
Anna Koudys zegt: