Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: bloemkool op een bedje van zoete aardappel met varkenshaasje in een pittig sausje
PT30M
Dagschotel: bloemkool op een bedje van zoete aardappel met varkenshaasje in een pittig sausje
Experimenteren voor de feestdagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: bloemkool op een bedje van zoete aardappel met varkenshaasje in een pittig sausje te bereiden
- Aardappel in blokjes snijden en deze beetgaar koken, afgieten en pureren deze goed kruiden het ei eronder mengen en een klontje boter. Bloemkool kruiden met peper, zout en muskaatnoot deze beetgaar steamen. Varkenshaasje kruiden met peper en zout en deze rosé aanbakken. Voor de saus: sjalotjes en look zeer fijn snijden deze opstoven in een beetje boter voeg de gepelde en in blokjes gesneden tomaat toe evenzeer de fijn gesneden rucola. Voeg bouillon toe en laat even opkoken, mix de saus en breng deze opnieuw aan de kook en indien nodig bijbinden. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: