Recept
« Terug naar recepten
Sausje pittig gekruid
PT15M
Sausje pittig gekruid
Deze saus is heerlijk bij elk vleesgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje pittig gekruid te bereiden
- Sjalotjes en look fijn snijden deze opstoven in een beetje boter voeg de gepelde in blokjes gesneden tomaat toe. Rucola fijn hakken deze samen met de kruiden en bouillon toevoegen. Laat een 10 tal min pruttelen mix de saus en breng opnieuw aan de kook indien nodig bijbinden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.