Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid
PT30M
Aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid
Een heerlijk aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met overschotjes van groenten goed gekruid te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar. Giet af en pureer deze grof.
Ajuin fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie, kruid naar smaak met de boven vernoemde kruiden.
Rucola en eikebladsla grof snijden.
Meng al de ingrediënten onder de puree indien nodig bijkruiden.
Serveer zeer warm.
Ajuin fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie, kruid naar smaak met de boven vernoemde kruiden.
Rucola en eikebladsla grof snijden.
Meng al de ingrediënten onder de puree indien nodig bijkruiden.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt:
Groetjes Hilde